Okej,jag ska börja med att säga att om du prenumererar på glossybox och inte fått hem den ännu så skulle jag rekomendera dig att inte fortsätta läsa om du vill att din lådas innehåll ska vara en överaskning.

Jag fick min Februaribox idag(!!). Man blir lika glad varje gång boxen faller ner i brevlådan. 
Månadens box var väldigt bra, riktigt nöjd.
För er som inte vet vad glossybox så är det en prenumerationsservice som består av en box med olika skönhetsprodukter som man får en gång per månad. Produkterna varierar i allas boxar så din box behöver nödvändigtvis inte vara exakt likadan som min. Tjänsten kostar 139:- per månad. Otroligt bra pris. Helt klart värt varenda krona! Om du är intresserad av att börja prenumerera själv så kan du göra det här.

Fin låda var det också denna månad. Det är alltid ett plus:)

The Body Shop body butter- Fuji green tea. Vad ska man säga? Det är body shop behöver jag säga nått mer? <3

Marsk Mineral eyeshadow- Fifty shades. En lösögonskugga i en shimmrande grå färg (see what they did there?). Ser fram emot att testa. Tror den blir riktigt snygg i en sotning.

Tinties Lip butter- Pink. En röd-rosa färg. Supersöt förpackning och lagom mycket färg för sånna där dagar då man inte vill ha ett ton smink på sig.

Nicka K Blush- Romantic. Förpackningen är minnsan.. Annorlunda. Vet inte riktigt om svampapplikatorn kommer vara en hiss eller diss. Dock en fin rosa matt färg.

N°7 Protect & perfect Advanced serum och N°7 Protect & perfect intens Advanced serum. Har inte så mycket att säga om dessa. Jag brukar aldig komma ihåg att använda tester så dom blir mest liggandes i nån låda.
 
Det var en väldigt bra box den här månaden. Jag har inget att anmärka på förutom testerna i små påsar men det är sånt man får acceptera:)
Tjohej på er:)
 
 
 
 
 
Smink, februari, glossybox, thebodyshop,